diumenge, 3 de març del 2013

PLANETA NECATÀNIA



PLANETA NECATÀNIA

                Els Necatians i Necatianes formem part de la ciutadania d’un país anomenat Catalunya. Estem inscrits a una formació política anomenada Nova Esquerra catalana-NECat-. Som socialdemòcrates i sobiranistes.  Veient la actual situació al nostre país ens ho volem qüestionar tot, fent-nos preguntes des de zero, oblidant els paradigmes pre-establerts, i sense cap mena de prejudici cap a la resta de ciutadans.

                Estem ben tips de la actual manera de fer política dels partits clàssics existents,  i volem integrar elements de radicalitat democràtica en la nostre vida política. Creiem que fer política és escoltar a l’altre, debatre, enraonar i dialogar. Estem oberts a aprendre en contacte directe amb la resta de ciutadania. Per això creiem imprescindible l’ús de les noves tecnologies com a eïna de participació per fer política.

NECat neix amb vocació d’establir acords amb altres organitzacions i ciutadans, no anem en contra de ningú. Volem sumar no competir. Som d’esquerres, progressistes, i sobiranistes com he fet referència amb anterioritat, creiem en Catalunya com a subjecte polític, per la qual cosa el dret a decidir és un dret innegable als ciutadans de Catalunya, i caminem junts per construir el concepte Catalunya Estat i una Constitució Catalana.

Volem una Catalunya justa per la ciutadania, amb polítiques de benestar que arribin a tothom. Creiem que s’ha de promoure un equilibri territorial ajustat a les necessitats i realitats actuals dels ciutadans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada